Hadd kérdezzem meg, milyen buszba fér be egy GS? Mert más motorral nem tervezek, és legközelebb akkor buszt szeretnék venni, amibe belefér. :D
Amúgy én 20 évet nakedeztem kezdésnek, évekig nem ültem olyan plexis motoron, ami csak az elfogadható közelében lett volna a számomra zajszinten, pedig böcsülettel végigpróbáltam jó sok mindent. Minden rázta a fejem, bubogott, mint az állat. Ronson cimbi Vstrem plexije hozta a megvilágosá Viszont a nakeden kiemelt fontosságú lesz a ruha meg a sisak. Aminek jobbak a siklási tulajdonságai, azok magasabb utazótempót engednek. Egész napos motorozásnál ezen múlik, hogy másnap reggel forog-e még a nyakad. Amíg csak nyugisan motorozgat az ember, addig kb a legjobb, de ha előzéseknél bele-belefedkezel a 140-160-ba, marha gyorsan megunja az ember a szelet :DDD További hátrány, hogy közepesen hűvös időben is jobban fel kell öltöznöd, mint Amudsennek, mert egyszerűen kihűt a szél.
Utassal szerintem szar lesz, de majd meglátod. Nálunk legalább is az volt, hogy egyedül 120-szal szépen el tudtam menni akár egész nap. Bőrruhában 130. Ketten max 110, inkább 100 de ott már folyamatosan feszítette a fejem a szél hátra, assszonynak meg felette jött a turbulencia. Mondjuk az egy bandit volt, meg mindenki más alkat, magasság, tűrésmező, szóval meglátjátok