Kedves plexi bajnokok!
Én, mint fő plexi hívő, ezennel revideálom álláspontomat, és kijelentem, hogy megtaláltam a megoldást.
Erre pedig az R 850 R vezetett rá, amit az utóbbi időben teljes megelégedéssel használtam csupasz motorként. Annyit, hogy a Schubert sisakban (E1) kell a füldugó (nekem Pinlock márka), úgy csak gyenge susogás hallatszik. Ja és a legfőbb nyereség, hogy nemcsak a zavaró turbulens áramlatoktól szabadultam meg, hanem végre van szellőzés a sisakban, és az Airflow ruhám is értelmet nyert, a meleg napokon.
Ezen felbuzdulva ma lecsupaszítottam a Gs-t, plexi le, GPS tartó le, kézvédő le, és lőn csoda, magas üléssel pont jó lett az áramlás, igaz kicsit ki kell húznom magam, de az amúgy sem árt. Még azt sem mondom, hogy vállalhatatlan lett a kinézete, olyan supermotos lett a vas.
Egy próbát szerintem mindenkinek megér, kis szerelés kell csak hozzá!
Még két személlyel nem próbáltam, de a hátul ülőnek is pozitív változást kell hozzon, legalább is remélem.
Egyelőre így marad, a buszba úgyis csak így fér be, aztán irány az Alpok, ahol mindkét kétkerekűt megjáratjuk, legalább lesz egy környezetbarát nap is :-)