Mumu Creative Commons License 2000.02.24 0 0 434
Persze kedves Messer ertem en,nem is mondtam hogy Te mast mondtal volna.
Kedves kerya,hogy a nyugdijas torodhet magaval az attol van hogy az akit latsz elore lato ember volt es biztositotta oreg korara eletet tehat nem kell mas problemaval foglalkoznia.Kulonbben ebben a korban indulnak az emberek vilagot latni is...
...
Ebben a topicban most hogy mar jobban ismerjuk egymast es kizarjuk a gyulolkodest de foleg a butasagot ,feltennek egy eleg erzekeny kerdest,de az ketsegtelenul hozzatartozik innen Mo-rol tekintve az Amerika kephez.
Tudom a topicon sok zsido tarsunk is van es sok nem zsido is.Ott letem alatt talalkoztam gyermekkori zsido barataimal akik otrthon ereztek magukat(leginkabb N.Y.-ben es Kaliforniaban ,Floridaban.Szabadnak es amerikaiaknak ereztek ott magukat.N.Y. mar szinte tobbsegnek.
Utamom Texasba es aztan a deli allamokban talalkoztam mas fele barataimmal is akik eppen olyan antoszemitan nyilatkoztak mint egyesek itthon,sot volt egy bizonyos ingerlekenyseg ,klikek ellen.
Megkerdeznelek benneteket,mit tapasztaltatok ott ahol eltek fugetlenul hogy kik vagytok,nekem kulonben mind egyforman kedvesek vagytok.