Szia ! Nagyon köszönöm , hogy segítesz . Véleményed fontos , pótolhatatlan nekem , mert csak ezekkel tudom kiismerni a jelenlegi magyar mopedautó helyzet kusza világát . És persze a különféle tipusokat is .
Megörültem ezeknek a 20 éves masináknak , biztos hogy jó állapotúak (osztrák papírok és szervizkönyv is van) , így nem lennének vele túl nagy gondjaim . Az ár is olyan amit még szivesen megadnék , hiszen csak a magyar papírozást több helyen 150000-ért vállalták volna .
Viszont igazad van abban , hogy a 20 év sok még így is . Ezalatt többször fejlesztették , átszabták a tipust .
Persze kérdés hogy mennyiért kapok egy ilyen állapotú fejlettebbet , egyáltalán találok-e ?
Most a JDM-et is dicsérted , valahol olvastam hogy az alja hajlamos a rozsdára . Keressek JDM-et is ?
Az "elhanyagolt masinán" én azt értettem , hogy gond volt a kormánnyal , fékkel , motorral . Persze tudtam hogy miért olyan és hogy feljavítás előtt áll , de így is adott egy ellenkező irányú támpontot is , ez jó .
Most ki fogom próbálni a 400-ast , kell a tapasztalat , anélkül dönteni , választani nem lehet .