A sportlégszűrô az sokat segít, a sportgyertyákról ezt nem nagyon akarom elhinni, legalábbis ami az Ivanicsnál beépített gagyi BONTEX márkájú cuccot illeti. A sportszűrônél nagyon kell vigyázni arra, hogy rendesen meg legyen olajozva, mert egyébként sok szemetet átenged, legalábbis elég sokat ahhoz, hogy egy turbos kocsinak ártson vele. Ha por megy a turnboba, az halál.
Én anno -- bevallom töredelmesen -- a BONTEXNÉL vettem sportlégszűrôt, be is rakták a helyszínen, egy hét múlva kiszedtem, mert annyi szutykot átengedett, hogy csak na. Aztán kiderült, hogy csak nem volt rendesen lekezelve.
A 20k-s ár nem tudom mennyire jó, pláne gyertyákkal együtt. Nekem nem tűnik nagyon soknak, de azért körbekérdezhetnéd az elérhetô kereskedéseket, hátha van olcsóbb is. Nagyon nagy különbséget nem tudok elképzelni. A sportgyertyákat illetôen megkérdezem a haverom, ô ért is hozzá (én nem). Annyit sejtek, hogy a gyertyákhoz illik megfelelô kábelt is mellékelni. A sportlégszűrônek alkalomadtán segíthet egy hátsó gyorsítódob is.
Ja, még egy tanács: a Bosch 3 és 4 pólusú gyertyákat kerüld el!