Kipróbáltam, mert több gépem van. Amelyiket naponta használok, azon magyar Win7 van, Opera alól nézem az eBay.com-ot és mindent angolul ír akkor is ha nem vagyok bejelentkezve, akkor is ha igen. Talán fontos hogy a SignIn előtt a nevemen szólít, amit bizonyára egy cooki-ból tud, emlékszik a korábbi bejelentkezésemre és beállításaimra. Márpedig az eBay-ra az USA-ban regisztráltam ottani címmel és ottani IP-ről, ottani eladóktól vásároltam ottani címre kérve - nem tudom mi a mérvadó.
Hogy ne a böngésző legyen a ludas, az előbb feltelepítettem a Chrome-ot, és ebay-ra való bejelentkezés nélkül azonnal magyarul írkál - nyilván az IP címem miatt. Ahogy bejelentkezek úgy rögtön minden angolul jön - nyilván az accountom miatt. Ezek után már kijelentkezés után is angolul ír, és kijelentkezve is a nevemen szólít.
Ugyanezt kipróbáltam egy másik gépen chrome alatt amin még soha nem használtam eBayt, azon is magyarul jön - nyilván az IP miatt bejelentkezés nélkül.
Van egy gépem ami USA VPN-en lóg folyamatosan, azon se ebayeztem még, ott bejelentkezés nélkül is angolul ír mindent Chrome alatt.
Azt következtetem, hogy elsősorban az eBay account beállításai számítanak, akkor is ha nem vagy bejelentkezve de a cooki-ból tudja. Ha nem tudja, akkor az IP alapján választ nyelvet. Ha magyar beállítású accountod van akkor lehet hogy nehéz lesz angolra bírni, de talán a cooki törlésével majd USA VPN-en keresztül bejelentkezés nélkül angolul fog jönni.