zöld_I Creative Commons License 2022.08.07 0 4 84550

No, mi is megjötttünk kb ugyanonnan. 

Mi kedden indultunk f2 körül, és péntek 21 körül értünk haza. Ha valaki előre elmondja, mennyi minden bele tud férni

egy ilyen rövid intervallumba, nem hiszem el. Sopronban foglaltam az első szállást (személyesen felhívtam, lefoglaltam, így nem szívja le őket sem a booking, sem a szllás.hu) , lehet még elkarikázhattunk volna 150 km-t befele, de nem szorított az idő. Nem mellesleg fele annyiba sem került, mint egy osztrák szállás. Olyanra rajzoltam az utakat, hogy legyen benne kellemes nézelődős élvezkedős mellékút, meg néha haladni is lehessen. Az A21 pálya kellemes meglepetés volt, 130 körül jókat lehet döntögetni, szép a táj is, nem egy M1.  Első megálló Melk volt, az apátságot bejártuk 3 éve, a sárga első útján, most csak betankoltunk barackszörpből, meg kicsit sétáltunk a parkjában. Aztán le a Romantikstrasséra, felmentünk az aggsteini várhoz. Páratlan a kilátás a várból, a kajájuk is jó.  Aztán mentünk még visszafele ott a Wachauban, itt vár, ott egy kastély, hullámzik az út. Aztán egy ideig főutakon, utána 3 aztán meg 4 számjegyű zergeösvényen el Cesky Krumlovba. Ott a szállásadóval nem is találkoztam, kifizettem előre, mondta mi a széfkód, benne a kulcs, have a pleasant stay. Itt az óváros meg a vár csudás, lehet tutajozni a Vltaván, érdemes egy-két napot eltölteni. 

Másnap megint kis utak, elmentünk egy lombokornaösvényt megnézni. Itt is minden automatizálva, embernél nem is tudsz jegyet venni, ki van rakva 15 hülyebiztos automata, pörög szépen minden magától.  Kikirándultuk magunkat, onnan újabb mellékúttengeren 1500 kanyar után MAriazell, szállás a Stuhlecknél. Onnan másnap Rax, utána Szombathely, aztán haza. Ja, a sárga 3 agyig rakott dobozzal egyszer sem kért 5.5 nél több benzint, a magyarból sem. Szóval én vagyok az állat ha egyedül megyek vele, ezt be kell látni :D 

Előzmény: hamvasat (84532)