lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 450
fargo,

elolvastam. Az ABS kerregés csak a fékezéstől lehet? (szerintem igen, úgyhogy 99%-ban meggyőztél, azért kérdezz rá lécci!).

WAUZZZ,

lore érti, hogy nemcsak a hóba jó, meg még azt is tudja, hogy úttartás is van a világon, meg, hogy a quattro az ász! De: amiket írtam azokat az autós 'szak'lapokból (méghogy szaklap...!) vettem, mármint az adatokat.
Ja, és ha lenne egy S8/S6 (egy volvo és egy saab mellett) a garázsomban akkor tényleg nem érdekelnének a kispolgári paraméterek.

KLOzetor!

Mi lenne ha egyszer akkor is írnál valamit ha nem a fikázós hangulatban vagy? Ja és a BMW kontra Audi topicban tényleg leszerepeltél. Gondolkodj mielőtt leírsz valamit (a drótodat a volvo gyárból pedig húzd ki gyorsan :))!

CYRUS,

valóban több 40-est adtak el Mo.-n sőt én még rátennék egy lapáttal: valami miatt az országunkat kormányzó emberek nagyon ragaszkodnak a négy-nullásokhoz. Nem is tudom miért? Pedig biztos makulátlan közbeszerzési pályázat zajlott..:) Tehát ez az arány az óriási flottavásárlási korrupciószagú ügyletek nélkül még meg is fordulhat.
Egyébként Mo.-n arányosan több autót adnak el mint Németországban, pedig a magyar autós állítólag elég német-párti.

Előzmény: fargo (443)