Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.29 -4 4 23143

" Nekem is azt tanácsoltátok, ne törődjek vele....."
Igen, én is írtam ilyet, mégpedig az idén február 16-án! Nem voltam rest vissza is kerestem. :) Azt kérdezted akkor, hogy

" arra lennék kíváncsi ki adja a mínuszokat ? "

Én pedig azt írtam, hogy én sem foglalkozom vele, te se figyelj oda! Hiszen van ennél fontosabb dolog is az életünkben, és ne legyen ez nekünk kardinális kérdés! Majd leírtam "először és utoljára" véleményemet a minuszokról. (Azt már nem néztem meg, hogy azóta, a mostanin kívül, említettem-e?! :) Az említett kérdésedre 8 én pedig  6 minuszt kaptam! :) 

Szóval igenis csak ismételni tudom az akkor leírtakat, hogy amikor elküldök egy hozzászólást -  akár éjféltájban is -, a leselkedő szurikáta már  nyomja is a mínuszt! :) Holott még ideje sem volt arra, hogy végigolvassa! :)

Ha a "lét és tudat" kacifántos elmélet mezsgyéjén haladunk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a minusz magyarázata nem más, mint, az antipatikus nicknév!

Ha a minuszoló  meglátja az antipatikus nevet, olvasás nélkül minuszt nyom! (Mindegy, hogy az illető tényeket, bölcsességeket, bármit is ír, hótziher a mínusz jel! És a magányos minuszoló nem beszél! Juszt se! :) Nem etet! :)

Az antipatikus névre és mínuszra az eklatáns példa, hogy megkérdeztem anno, hogy hová tűnt Bécy? Ketten is válaszoltak. Én annyit, hogy " köszönöm! " Jött a minusz dögivel! :) 

Tehát való igaz, hogy nem az számít mit írok, kicsit, sokat, jót, rosszat, bölcsességet, hülyeséget! A nicknévre ugrik a minuszoló, arra amelyre éppen "al-gé-ri-ás!" :) 

Bizisten, én novemberig nem hozom már fel ezt a témát! :) Tényleg le van carva! Nah, és most már jöhet a mínusz! :)

Node a viccet félretéve, tényleg mindenki tegyen úgy, hogy ritty-rotty, és punktum! :) Több misét tényleg nem ér az egész!

Előzmény: Böszőke13 (23140)