Metcal Creative Commons License 2022.07.29 0 0 49682

Örülök hogy "beleszólsz"  WooDoo , minél több a vélemény , annál tájékozottabb lehet az ember .
Szerintem igazad van , de ettől a helyzet nem változik .

Nézegettem én a külföldi kínálatokat , olcsóbb de biztosan jobb minőséget vehetnék ott . De a korlátaim miatt azok már számomra elérhetetlenek . (Nyelvek ismerete , földrajzi és helyi ismeretek , és már autót sem vezetek messzire .) 5 éve a te szempontjaid miatt vettem Salsburgban a használt bringámat 1000 Eu-ért . Itthon sem lett volna sokkal drágább , de a minőség !  Ott a tulajtól hibátlan nem széthajtott állapotban kaptam . Itthon a nepperek igénytelen tákolása után vehettem volna meg a kint olcsó , de hibás gépeit .

Nyilván ugyanez a helyzet a mopedautókkal is  . 
A lenti Aixam tetszene , de őrült drága , nehezen elérhető , és lutri az állapota .
Nézegettem a kis Ligier Ambrát 1,3M-ért ,2011-es ,  40000 km-el . Beszéltem a tulajjal : 4 éve hozták be , ő az első magyar tulajdonos , teljes variátort cseréltek idén . Tetszene , de Lombardini motoros (arról semmit nem hallottam) , valahol azt írják a Ligierről hogy az aluváz törésre hajlamos .Nem tudom a 40000 km mennyire sok egy ilyen járgánynak . Akkor így érdemes lenne megvenni ?
Mintha az előző találkozótok képein láttam volna . Valahol Dombóvár környékén található .

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ligier/ambra/ligier_ambra-18177396#sid=bb9dd42d-0885-40e2-8219-8e25bad593d3

Az elektromos is tetszene , de ennyi pénzért csak öreg (főleg akku) és leharcolt vehető . Nyugdíjból meg drága cserék megoldhatatlanok .

Előzmény: WooDoo (49680)