Bembi86 Creative Commons License 2022.07.28 -9 5 7714

amit számonkérsz, az szerintem egy olyan dolog, ami senkinek nincs a világon: a jövőbe látás képessége.

ki tudta, hogy a Vardar vonal nem válik be?

ki tudta, hogy az Eklemovics+Vranjes duó nem válik be?

ki gondolta, hogy 2014 óta nem nyert BL-t a PSG?

senki.

ha Davissal BL-t nyerünk, ilyen kommentek meg sem születnek.

ha Vranjessel BL-t nyerünk, fel sem merült volna ilyen komment.

egy dolog szerintem tiszta mindenkinek, és Péter kommentje is ennek szólt: 2012-re ez a fajta klubmodell, amit 30 évig építettek, elérte a határait. akkor is, és most is igaz : Magyarországon piaci alapon nem lehet európai szinten versenyképes klubot építeni. egész egyszerűen ez egy 9.5 milliós ország, nem Németország, Franciaország, Lengyelország, vagy a dúsgazdag Katalónia.

választani kellett - választottunk.

nem nyertünk BL-t? nem. volt egy meccs, ami az 1 millióból 1. azt buktuk el. 

hány csapat álmodik a Kölnbe való eljutásról. nekünk az nagyjából mindenkinél többször sikerült.

nem szimpi a vezetés? mindenki szíve joga, mondjuk Kálomistát én sem mutogatnám sehol. de én azt látom, hogy megtesznek mindent a klubért.

nem kéne Lacinak 3 pozi? valószínűleg. de ahogy földbeállította a klubot Davissal karöltve, annyira keményen dolgozott és dolgozik most, hogy visszahozza a saját és a klub renoméját. van pénz mögötte? van, biztosan nem kevés. de Párizsban, Kielben, Kielcében is legalább ennyi van, még pl Fabregas idejön, Descat idejön, Valipali idejön.

lehetne jobb a keret a kövi évre? egy hiányposzt van, a balkezeseket vadássza fél Európa.

de erre nincs ráhatásunk perpill. szólhat minden komment erről, de minek? mindenki tisztában van a mai Magyarországgal. 

azt nem értem, hogy mit vársz? van igazság abban, amit írsz, de akkor most néhány rossz döntés és eseménydúsabb szezon miatt el kellene zavarni mindenkit, amerre lát?

az eredmények minősítenek, nem vitatom, de nincsenek az elmúlt 10 évből eredményeink?

Előzmény: handballplanet (7697)