Bakancs4
2022.07.28
|
|
0 0
49676
|
Még annyit erről : engem nagyon zavar , hogy minden mopedautót Aixamnek írnak . A logika persze az , hogy a legtöbben azt ismerik ezért így jobban megtalálja a kereső . Ettől függetlenül a közel 2M-ért kínált Microcar Highland esetében nem a jármű tényleges nevét ráírni szerintem nagyon zavaró : https://auto.jofogas.hu/veszprem/Aixam_mopedauto_129772029.htm
Ráadásul a kedves eladó igen keveset írt a masináról ( Leírás Osztrák papiros///új modell bőr belső el ablak stb segédmotoros jogsival vezethető /// rendszámozás megoldható /// ) és persze teljesen általános dolgok , konkrétum semmi . Ha ennyit írnak egy 200 ezer Ft-os öreg Ambráról azt megértem , mert ott a motor és a szélvédő bontási ára ennyi : abban az árfekvésben túlzott igények nem támaszthatók . De itt 10x akkor összegről beszélünk , ennek a vásárlóköre már joggal támaszt igényeket , ez már pénz , még a normál autópiacon is . És az igény nem csak a járművet ( annak állapotát ) jelenti , hanem a hirdetés-eladás körülményeit is . Erre feltesznek két nagyon semmitmondó képet -- vagyis ha valakit érdekel akkor telefonáljon ; ha annyira oda van érte akkor jöjjön el megnézni . Majd csak vesz valamit .
Ez az ami nekem nagyon nem tetszik , pedig valami ilyesféle kocsit tudnék elképzelni neked .
|
Előzmény: Metcal (49667)
|
|