Bakancs4 Creative Commons License 2022.07.28 0 0 49675

Melyik nap talállak ott , szerinted mikor menjünk ?

Mint korábban írtam : főnap a szombat -- az egynaposok is ekkorra jönnek -- ezért célszerű azt megcélozni , déli , délutáni órák , esti beszélgetés . Az ottalvós társaság részleteit nem tudom , lehet van aki már ma lemegy .

Szerintem nem kell annyira pánikolni ezzel a mopedautó vásárlással , a legelső helyes lépést már megtetted : ELŐBB érdeklődtél és csak utána (fogsz) vásárolsz . Nagyon sokan a jármű megvásárlása UTÁN találnak ide erre a fórumra -- mi meg nem győzünk szörnyülködni ...

Amit betűztél linket arra nem tudok mit mondani : én soha nem vásároltam ott ( valószínűleg nem is fogok ) , nem ismerem az eladót , ide a fórumba nem írogat és találkozókra sem jár -- ez utóbbiakra gyanítom jó oka van . Ugyanis egy ilyen kereskedésre van most friss információm : nemrégiben valaki itt a környéken összetörte a mopedjét , én vettem meg és azzal fogok menni majd Sóstóra is , sajnos a sérülést még nem volt időm eltüntetni . Idő , idő , idő ... Szóval az illető elment és vett egy másik kocsit magának az egyik ilyen osztrákpapíros lerakatból -- hátborzongató dolgokat mesélt .

Itt a fórumban az utóbbi időben nem szoktunk ( szoktak) beszámolni a konkrét kereskedésekben és javítási műhelyeben tapasztalt agyvízforraló esetekről -- talán csak ellustultunk , vagy az esetleges háborúskodás és hitelrontási pereskedés nem hiányzik , a fene tudja , mindenesetre nem szoktuk megnevezni a kedvezőtlen tapasztalatú kedvezőtlen helyszíneket és személyeket .

Meg egyébként is : van akinek jó tapasztalata volt olyannal , akivel másoknak nem .

Mopedautóról használható információt gyűjteni csak a kocsi mellett állva , a tulajdonosokat és az öreg szakikat hallgatva lehet .

Előzmény: Metcal (49673)