Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.27 -3 3 23121

Nemrég valaki megjegyezte, hogy Gábor valószínű, hogy magának írja a forgatókönyvet, hogy szuper csajok veszik körül?!

Ez annyira tetszett, hogy kezdem lassan elhinni, de legalábbis, ha látom Gábor jeleneteit, nagyon sokszor eszembe jut! :)

Elnéztem, hogy a "Kolen", más szerint "kollen" vagy Kolen/Dolores karakterekről, nevekről,  oldalakat lehet írni?!

Vagy arról is, hogy hó lepte el a fákat a jelenetekben, vagy éppen rügyeznek?! Vagy rendvan-e az albiban, műhelyben vagy nincs?! Ezek az élet nagy kérdései!

Csupán azért, mert a fene se venné észre ezeket, ha pörögnek az érdekesebbnél érdekesebb jelenetek!

De azért vesszük észre  a faxágokat, mert más már nem köti le a néző figyelmét, mert annyira alja már a sorozat.

Egy szimpatikus tag azt írta  lentebb, vagy kérdezte, hogy vajon a vége, a sorozat befejezése  milyen lesz? Mit gondolunk?! Látjuk-e vajon a nagyobb karaktereket a végén?!

Most két hét távlatából visszatekintve, a sok-sok valótlanságot látva, azt merem mondani, hogy olyan lesz a befejezés, mint amennyit törődtek eddig is napi adásokkal! És nekem bizonyára nagy csalódás lesz, mert mindig abban bíztam, hogy a maréknyi, még mindig érdeklődő néző miatt ki tesznek azért magukért az írók!

Úgy látom azonban, hogy ez már csak hiú ábránd részemről. Bár ne legyen igazam!