Pityu1983 Creative Commons License 2022.07.27 0 0 836

Üdv, én egy 2019-es 1.5 TSI 150LE 5 ajtós skodát hajtok 2020. elejétöl szinte napi szinten. 80% autópálya 20% föút/város. Talán 2021-ben jelentkezett az alábbi jelenség: Pl. autópályázás, vagy hosszabb út után bekanyarodok körforgalomba (kormány jobbra teker) és húzom vissza balra és ekkor jelentkezik egy búgó hang a bal elsö kerék felöl. A búgás folyamatos, mintha valami gumik dörzsölödnének, vagy mi. Nem fémes az tuti, úgyhogy nem hiszem, hogy a fék fogna be. Miután kikanyarodok körforgalomból elhallgat, vagy picit hallható, de minimális kormánymozdulattól végképp elhallgat. Mindez nagyobb melegekben fordul elö és teljesen random. Télen, tavasszal, összel semmi. Húzni nem húz kocsi egyik iránbya sem, gumi sem kopott, még a gyáriak vannak rajta. Téli/nyári cserénél sem szóltak, pedig a legapróbb dologkat is megjegyzik. Márkaszervízben voltam vele természetesen, de produkálni természetsen nem sikerült a hangot, viszint telefonnal felvettem. Valami speciális kenöanyagot, magyaráztak, amit felhasználtak azon az oldalon, de érdemben nem tudtak hozzászólni. Melggel együtt megint elöjött... Találkozott esetleg valkai hasonló jelenséggel? Vagy lenne tippetek, hogy mi lehet.? Köszi, István