ívfény Creative Commons License 2022.07.26 -1 0 49669

véleményem szerint! Woodoo helyzete igencsak egyedi!!, mint az enyém is talán? egyáltalán nem biztos, hogy mérvado, egy átlagautosnak, kiskocsisnak? az igaz, hogy léynegesen kevesebb alkatrész hibásodhat meg egy elektromos járgányan, de!, ha valami olyan történik, ami nem átlagos hiba, mint, leenged a kerék, vagy elpösszen egy féltengely gumiharang, vagy egyebek, akkor, ezeket az eletromos kiskocsikat mégúgyse fogják tudni vállalni javítani!, ezt gyakorlatbol merítem, az igazi elektromos autosok, nem akarnak vele foglalkozni, és, ha netán találni egy vakemrő céget, vagy szerelőt, akkor, aranyárban fog történni a dolog, nagy valószínűséggel, ezt biztosan állítom! mondok egy példát!, ugye, az e mopdenél sem, valószínű, hogy újakat vesznek többségben a népek!?, így, ha mondjuk vesz valaki egy 10 év körűlit, akkor már várhato, hogy tuhel problémák tömkelege jöhet elő, föleg, ha, tudatlanul, mosogatják vízzel a motorteret és egyébb helyeket, ahol vannak ezek a tuhelek a kocsikban. innentől kezdve nagyon nem egyszerű egy hiba feltárása és javítása, több százezres javítás is játszhat, ráadásul az ev auto javítóknál a ceruza is mégvastagabban fog, mert ritkább a javítás, de azért ők is szeretnének zsíroskenyeret enni, vagy tököm tudja miféle elv mentén? nekem van gyári mopedem villany és, azzal már volt, vagy 4-5 hiba, aminél, erősen lehajolgattam magam és nem a tákolt most épülö kocsimrol van szo! ez is 10 éves és már  volt kábeltörés, tuhel zárlat és szakadás, rohadás, bms meghülyülés, tiltás képében,  mikrokapcsolo csere irányváltonál,   töltö dioda hiba, hirtelen ennyi,de lehet, hogy volt még,  kb 2 éves használat alatt. de szerencsére mindent tudtam eddig magam javítani, kis baráti segítséggel, de, ha szervizbe vittem volna , lehet, már a kocsi árát kifizettem volna javításra? nem huhogni akarok!, csak beszélni az ev moped árnyoldalairol is! egy átlag mopedes, egy komolyabb hibánál, simán évekig is sztenderre huzhatja az ev mopedjét, a garázsban, ha nincs szerelö, aki javít, vagy nincs elég pénze, vagy aranytartaléka? nem mindenki olyan, mint woodoo, vagy én, hogy maga javít, vagy épít is, esetleg.ettől független én is reszketek töle, mikor lép elő, egy olyan meghibásodás, ami miatt, beépített garázstartozék lesz a mopedből?, mivel elektromos, semmi, mégcsak elvi kapcsolási rajz sincs a gépről, így könnyen jön a zsákutca!! mondok erre is példát!, amikor a bms meghülyült, ki tudja mijen érv mentén, nem lehetett belépni a szervizmenüjébe, mert, le volt koddal védve!, igazábol csak, resetelni és ujrakonfigurálni kellett, de mindezt meggátolta a kod hiánya! és itt jött egy kis baráti segítség, kb fél éccaka alatt és egy zsák szerencsével megoldottuk haverral, és azota megy a kocsi, de, benne volt a pakliban, hogy nem tudunk belépni a szervizmenübe és, kell cserélni bmst és még jo pár dolgot, ami százerekbe jött volna. ezekre mondom én, hogy nem minden arany, ami fénylik... és sokan mondják, hogy az ev kocsi a jövő!, valószínűleg igen, de nem ebben a formában, mint egy moped!, nem mindenkinek elég, a rövid hatótáv, sőtt!, a legtöbbeknek nem és, a növekvö vellanyáram sem ezek a kocsik mellett kardoskodik jelenleg!? félreértés ne essék, nem ellene vagyok, csak taglalom a negatív oldalait is, amikről nem nagyon beszélnek fanok és elkötelezettek, elfogultságuk okán?