fargo Creative Commons License 2000.02.21 0 0 49
"Egy pár dolgot nem értek. Mért lenne a drognepper, a maffiózó, és a butikos a társadalom szemete?"

Miért, szerinted a krémje? Szerintem a legalja. Persze ki lehetne egészíteni még pár kategóriával, mint a zsebesek, a stricik, meg stb. Ami a butikosokat illeti, én egy bizonyos rétegre utaltam, talán érezhetô, hogy kire. Abban meg szerintem hatalmasat tévedsz, ha a vállalkozói réteget a butikosokkal azonosítod. Ezen csak nevetni lehet.

Hol mondtam éb azt, hogy a BMW-t nem a vállakozói réteg vásárolja? Idézd már be légy oly jó, nem találom.

Szerintem azt nagyon nehéz megítélni, hogy melyik a JOBB, (csak hogy maradjunk a topic címénél), mondjuk az Audi vagy a BMW. Mindkét mrka csúcsminôséget állít elô, csak más koncepció alapján. Ez a koncepcióbeli különbség nem véletlen, minden piacon szereplô cég próbálja úgy pozicionálni a termékét (autóját), hogy lehetôleg különbözzön a másiktól, értelmes alternatívát jelentsen a vásárlók egy bizonyos, kiszemelt rétegének. A meghibásodási statisztikák sem sokat jelentenek, csak ezreléknyi különbségek vannak a kocsik között, ez meg nem mérvadó. Különben is, a nagykategória autói a statisztikák szerint messze elmaradnak a középkategóriától. Aki majdnem hibátlan kocsit keres, vegyen Toyota Corollát, de akkor ne sírjon a szája a hiányzó luxus miatt.

" És végül akár hogy kerestem, nem találtam a topicban a volvo szót(bizonyára nem véletlenül), ezért ezt a részét a hozzászólásodnak ugy tekintem mintha itt sem lenne, ha nem haragszol. "

Nem haragszom. Egyébként, ha körülnézel a (32) és (36) hozzászólásoknál -- bizonyára nem véletlenül -- rálelhetsz arra, amit korábban (bizonyára nem véletlenül) nem találtál. Ha ennyire felületes vagy pár sor átolvasásánál, akkor hogyan tudsz megítélni egy olyan komplex dolgot, mint egy autó?

Előzmény: KLOzetor (45)