Borsalino Creative Commons License 2000.02.21 0 0 4
Van szerencsem Londonban lakni ahol a kutyaizevel szerencsere nem sok gond van. Szerintem ennek az egyik oka hogy bar a kedves kutyatulajdonosoknak tenyleg allampolgari joguk oda szaratni a kutyajukat ahova tetszik de itt vannak kozteruletfelugyelok (igaz hogy itt tobbet varnak el toluk mint 8 altalanos) akiknek allampolgari joguk hogy megbuntessek Ł80 -ra azt aki nem takarit el a kutyaja macskaja utan.
A Dologhoz hozza tartozik hogy itt lehet minden boltban kapni olyan zacskot amivel a vegtermeket fel lehet takaritani ugy hogy nem kell hozzanyulni vagy egyeb modokon azt megerinteni.
Minden sarkon van tovabba egy kulon kuka az ilyen allati eredetu termekeknek ugyhogy azt nem kell sokat cipelni foleg nem hazavinni hogy ott szabadulj meg tole.

Tobb erdekes megoldast is lattam Parizsban amikor ott jartam.
Az egyik az ott csak elefantnak nevezett kisauto vagy 3 kereku motor szeru valami aminek az elejen van egy szivocso amit a gepkezelo az adott termek fole iranyit es szinte felporszivozza az utcat. Csak jelzem hogy a masina mas tipusu szennyezodesek eltavolitasara is alkalmas.

A masik ilyen megoldas hogy naponta egyesz - ketszer kinyitjak a tuzcsapokat es a viz ami igy lefojik lemossa az utcat. A viz azonkivul hogy tisztit kicsit elviselhetobbe is teszi a nyari meleget ami a sok beton miatt gyakran eleri a 40 fokot.

Szoval megoldasok leteznek, mar csak valahogy el kellene kezdeni oket hasznalni.
udv
Borsalino

Előzmény: Chavo (2)