"Hoshoryu, Kiribayama, Kotonowaka esetleg Wakatakakage, tehát az "új generáció fiataljai".
Korrekt névsor, habár a siheder Kotonowaka-t én csak kisebb mértékben sorolnám ide - elsősorban a technikai képességek oldaláról. Őt leginkább a küzdőképessége miatt tekintem példaértékűnek ezen
a tornán is. Azután például Wakatakakake ugyan szintén fiatalnak tekinthető a maga 27 évével, ám a többiek inkább a 20 - 30 közötti kor alsó feléből valók.
Amiről még írsz, márminthogy még ezen üdítő kivételeknek is vannak korlátaik - természetesen, persze
az igazán látványos technikai megoldások tekintetében - nos ennek szerintem az lehet az oka, hogy még
ők is, nagyon is tisztában lehetnek azzal a körülménnyel, hogy egy - egy ilyen látványos - fineszes figura, megoldás nem is csekély kockázattal járhat, önmagára, a mutatványt bemutatni szándékozóra nézve is.
És egy ilyen látvány - figura a bevállalása sok esetben, és sok ellenféllel szemben nem - elhanyagolható sérülési kockázattal jár - magára, a bemutatóra nézve is.