Szia,
Sajnos a fórum már egy ideje halott, nem nagyon van rajta aktivitás, én is csak véletlenül tévedtem ide.
Amit el tudok mondani Neked a ház történetéről, hogy ne keress profi beépített anyagokat, ugyanis 2003-2005 között épült a D épület, mindenféle innen onnan beszerzett anyagokból. Pl a tűzzáró ajtók ezért olyan silányak és nehezen javíthatók, mert egy török import és persze azóta már a gyártó sincs meg és nincs alkatrész sem. Egyszerűen cseréni kéne modern EU gyártós termékre, de a mostani anyag árak mellett erre nincs pénze a társasháznak.
DE vissza az ablakhoz: megnéztem Neked a vasalatba ütött olvasható adatokat
STABIL van egy AP szám utána és egy gyártási idő: ami 2003.11.25.
Na ez az az időszak amikor ne keress argonnal töltött üveget, mert az horror ár lett volna és még nem volt annyira szigorú a szabályozás (energetika), hogy ilyesmiben kellett volna gondolkodni. Ez a legolcsóbb 2 rétegű sima levegős szerkezet lesz.
A kamráról és keretről nem tudok nyilatkozni, de a beépítés minőségéről igen. Nekem van 1 pont a keret alatt ahol konkrétan húz be a hideg, tehát légmentes beépítésről ne álmodozz, nincs körbe szalagozva a mai modern elvárásoknak megfelelően.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv, Robert