Elokerultek orszagok, varosok, ahol szinten minden kozepulet mar fel van lobogozva. A topic inditasakor gondoltam, hogy ez lesz az egyik erv, amivel a tamogatok elohozakodnak majd. En nem igazan vagyok ellene szemely szerint, bar az anyagi vonzata ketsegkivul hatalmas. Es valoban meg azt is elo tudnam kepzelni, hogy a magyar es az EU-zaszlo egyutt legyenek kint, mint ahogy az USA-ban is megfigyelheto peldaul, hogy az USA zaszlaja es az allam zaszlaja van kinnt egyszerre. Amit viszont mindenkeppen szabalyozni kellene, az a darabszam, azert minden ovodara, minden kis hivatalra csak nem kellene kirakni, szerintem boven eleg lenne a nagyobb, fontosabb epuletekre.
Riveriannak volt egy hozzaszolasa:
"Mivel az eszdéeszesek még nem jelentkeztek, hadd irjam meg helyettük az érveket:
1. Rendkívül drága akkor, amikor a Tiszát kell rendbehozni (nekünk a halászokért vérzik a szívünk).
2. A magyarságtudatunkat ne kívül viseljük, hanem mélyen, a szívünkben.
3. Olcsó magyarkodás.
4. Mivel a levegő szennyezett, rendkívül koszosak lesznek a zászlók és a koszos zászló az nemzetgyalázás. Mi pedig a nemzet érdekeit a szívünkön viseljük és tiltakozunk a nemzetgyalázás ellen.
5. Egyébként pedig a kurva anyját a magyar zászlónak."
Eloszor is az elso negy nem is olyan nagy hulyeseg, habar SZDSZ fikazasnak szantad, talan fontos pontokra mutattal ra, szoval nalam forditva csattant el. (az 5. pontot hagyjuk).
Valojaban az 1. es a 3. pont lehet a fontos, ami mindenkeppen igaz, ha ezt az uj torvenyjavaslatot nezzuk, mert draga, es kicsit eroltetett ez az egesz, tenyleg egy ket honapja meg a koronat szallitottak, most meg ez...kicsit sok szerintem ez, mindehhez nyomatva, hogy "elosegeiti a magyarsagtudat erzeset".
Mitol fogok mast erezni, ha latom a zaszlot. Itt kezdodik az, hogy magyarnak erzem magam. Es itt meg a 2.pont is igaz lehet.
Udv. euroPeeR