1-2 nap távollét után visszatértem a Nagoya basho figyelésébe. Azt gondolom, hogy Mitakeumi maradhat kadoban a következő tornán
amennyiben helyesen értelmeztem a hireket, ui. Mitakeumi istállója covidos lett és emiatt nem léphetett ma fel. Ichinijo szereplése a
tegnapi napig meglepő, és továbbra is esélyes a torna-győzelemre, de ha nyerne, nagy csalódást jelentene számomra. Nem Ichinojo,
hanem a mezőny teljesitménye miatt. Számomra az óriás-mackó stilusa a legunalmasabb a mezőnyben. Ötletességet, kreativitást
nagyon-nagyon ritkán látok a szumójában, és itt nem a yorikijére gondolok. Azt is lehet bámulatosan szépen csinálni, de sose mutat
be olyat. A mezőny kritikája lenne, ha nem akadna legalább 6-8-10 versenyző, aki ezt a szumót nem múlná felül eredményességben.
Takakeisho-ABI meccs. Még sosem láttam korábban, hogy valaki ilyen könnyen!! és tanárian, tökéletesen győzte le Takakeishot !
TERU-URA meccs. Utóbbi a zsenialitásából, az utóbbi 2 tornán alig mutat be valamit. Szerintem TERU hibája, hogy a mezőnnyel
szemben nem fergeteges a fölénye. Ami Shodai-t illeti, ma találkozott egy még nálána is "álmosabb" versenyzővel. Még a végén
megtáltosodik, és ő lesz a No.1-es számú ózeki. Jó vicc lenne.