EsTher
2000.02.19
|
|
0 0
233
|
Kedves Cogito!
"A teherbeesés elkerülhető és nem csoda vagy véletlen műve. Aki szexelni akar, de nem védekezik az ne sajnáltassa magát"....
Ehhez csak annyit, hogy olvasd el Antisystem 74.sz. hozzászólását, ebben láthatod hogy miként lehet védekezés ellenére teherbeesni.
( A szexelés szó helyett egyébként én inkább a szeretkezés szót szoktam használni....)
Remélem nem kerül sor majd arra, hogy Neked és hasonló gondolkodású társaidnak köszönhetően az abortuszt majd alapítványokból kell finanszírozni..lassan majd megszabjuk, hogy kik részesülhetnek orvosi ellátásban és kik nem??
Szép új világ...
Ilyen erővel majd akik sokadik idegösszeroppanás vagy tartós depresszió miatt kerülnek kórházakba, azoknak is azt fogjátok mondani, hogy mi a fészkes fenének idegeskednek a TB-fizetők pénzén.
Nem tudom elhinni, hogy valaki sokadik abortuszára merő lustaságból kerül, hiszen ha már egyszer átesett rajta, akkor gondolom nem boldog visszaesőként vágyik annak lelki és fizikai terheire. Hisz az abortusz az anya egészségét is veszélyezteti.
Az abortuszok magas számának valódi gazdasági és társadalmi okait már sokan megírták..Egy teherbe esett nőnek társával/házastársával kell döntenie , és ehhez sem Neked , sem nekem, sem egyéb testületeknek nincs közük .
|
|