Szigi: A Some Strange Sites tudtommal a Te honlapod. Ott van egy BB albumkritika, amit egy Szigeti Laci nevű csávó írt(legalábbis ez van aláírva). Nos, mivel a "Rólam" link alatti szöveg úgy kezdődik, hogy "Laci vagyok" gondoltam, hogy csak Te lehetsz. És ráadásul a beceneved is passzol a névre. Ennyi véletlen egybeesés meg elég ritka. Na, ezt a kritikát küldtem el Neki, és eléggé felháborodott pár dolgon. Majd Ő elmondja a problémáit. De nem a pecsában, mert oda nem engedték el a szülei. Talán a Vikingben már ott lessz(remélem).
Ja, és bocs, hogy kiadtalak(amennyiben jól következtetek a kilétedre)
És hamát a Test szóbajött. Csak én érzek egy kis hasonlóságot az Áradás és a Halo között? Zeneileg értve. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de ezt érzem.
Ennek ellenére nemértem, hogy minek kell ebben a topicban állandóan azt boncolgatni, hogy ki-kit másol, utánoz, lenyúl stb. A szinti műfajban elég nehéz újat alkotni, mert mindenki ugyanazokkal a hangszerekkel dolgozik. Legalábbis itt Mo.-n. Az, hogy videókat koppintanak, az egy más kérdés, de itt a pénzhiány is lehet az ok. Azért az a Kylie Minogue klipp nem egy túlbonyolított, számítógépes animációt, és mindenféle efektet használó történet, és mégis milyen ötletes.
És szerintetek van esély arra, hogy Ákos is beleolvas ebbe a topicba? De arra is kéne gondolnunk, hogy ezt biztos sokkal többen olvassák, mint a DM-et, és rohadtul nemértik amit mi üzengetünk egymásnak. Lehetnénk egy kicsit "globálisabbak", nem?