Psenior Creative Commons License 2022.07.15 -1 2 7602

Nagy Lászlót az "embert" lehet kritizálni millió ügy miatt a múltból. Ez egy dolog. De az aktuális teljesítményét összemosni ezekkel az ügyekkel hiba lenne. Márpedig én ezt érzem sokunknál (igen, valószínűleg én sem tudom magam mindentől függetleníteni). A sportigazgatói munkáját kellene minősíteni. Ennek sikerességét pedig az átigazolási piacon való eredményeségből tudjuk leszűrni. Szerintem egyértelműen fejlődünk e téren, talán tanult a kudarcaiból. A közelgő szezonban jobb lövő poszton deficitünk lesz ez viszont negatívum és egyértelműen Laci sara. Egyébként mélyről kell visszajönnie a Davis korszak után. Kicsit úgy érzem, hogy Ők együtt elindultak egy (hibáktól hemzsegő) koncepcióval, ami összeomlott. Innentől egyedül kellett kimásznia a xarból úgy, hogy ideje nem volt csodákra. Tavaly megpróbálkozott egy kis "szemfényvesztéssel" (más lehetősége nem volt!), viszont utána elkezdett dolgozni, aminek már kezd látszani az eredménye. Ki tudja, talán sportigazgatóként is lesz olyan nagy, mint játékosként... meglátjuk.