ívfény Creative Commons License 2022.07.15 -1 1 49653

én a magam részéről nagyon hülye kérdésnek tartom a, "mennyivel tudna menni maximum" kérdést! elvileg, mint akármely más járműnél, határ a "csillagos ég" megfelelő műszaki tudás és háttér kell hozzá, és kellő mennyiségű pénz. a tuning az minden kategoriában ilyen! nekem minden járgányom huzva van, de nem a száguldozás miatt, hanem, hogy a forgalom ritmusában tudjak haladni és, ha két személyel megyek, ne forduljon hátra egy kisebb emelkedőnél, tehát élhető legyen a kiskocsival a közlekedés. ez nekem 99%-ban elegendö, ha mégsem, akkor átülök egy igazi kocsiba! sokan keresnek, gyorsítás növelés miatt, de EGYET SEM VÁLLALOK!!!!ne is keressen ez ügyben senki!!!  a gyorsabb tempohoz, nem valo a gyenge futómű és fékrendszer! nem ahhoz lett tervezve!, ha mindent megcsinál az ember, ahogy kell, az irdatlan munka és költség! és ott van az a része a dolognak, hogy valaki beűl egy ilyen gyorsabb mopedbe és, aztán neadjisten fejreáll, mert nem tud megállni, ha kell és odalesz, jo esetben az egészsége, rosz esetben az élete, vagy másoké?aztán meg, jönnek a kérdések , hogy " kicsinálta, miért és, hogyan", meg stb... a legkisebb, de nem elhanyagolhato tényező ebben az egészben, hogy a kategoriabol is ki lép a moped, ami odabasz, esetleg a normál mopedeseknek is.

Előzmény: Bakancs4 (49650)