Lassan minden bejön, ahogy elképzeltem! :) És igen, már fogynak a szereplők is?!
Bence már előzőleg is pedzegette, hogy elhagyja a várost. Ezt hajtogatta Dávid is, hogy eltűnik a színről. Joe-t én is küldtem már többször is, hogy menjen Tamara után! Ez jobban tetszik, mintha Szofival alakult volna valami köztük. Így véget ért Szofi bizsergése is. Szerencsére azonnan Szofi kivette a szabadságát! Így legalább nem kell már néznem a nézését, meg a járását! Ami olyan, mintha hibbant lenne?! Vagy lenne némi beütése?! Különösen akkor, amikor "körmös kollégájával" röhögnek, mint Horthy kancája! És főleg azon, hogy Tivadar szerint növelni kellene a Frufruban vendégkörét, még több férfi vendég kellene! Én meg ammondó vagyok, ha már eddig nem tettek Tihamér kedvére, ezután se tegyék!
Vivi és Gábor is elmehetnének Erdélybe, rokonlátogatásra! Legalább csend lenne egy pár napig, az olajfák tövében. Ritka egy össze nem illő páros! És igen, szép lassan fogynak a karakterek?!
Annak örülnék, ha a hajó "legénysége" mármint Karesz és Milán maradna a sorozat végéig. Nem tudom, de nekem ők ott a hajón, mindig a szívem csücskei voltak - sokakkal ellentétben. Voltak polgárpukkasztó dolgok, de mindemellett több emberi arcokat láttam, túl a barátságon. Tesztett anno, ahogy Karesz harcolt a fiáért, amit megtett érte, ahogy viszonyult a kialakult helyzethez, ahogy anno Lilivel is bánt. Többször homályosította el a szemem, amikor Karesz harcolt a barátjáért. Sokszor támogatták egymást - volt, ugyan, hogy részegen is -, de emberileg többször, mint a többi kommuna lakó.
Milán konyv projektje is azért van és hajtja magát a határidők miatt, mert egyértelműen, Karesz álmát akarja megvalósítani. No de majd kiderül! (Sőt, amíg Mesi a hajón volt, ő is a kedvencem volt, no de ez nem újság! De elment a sorozatból, és amikor visszajött, már az a Mesi más lett, mint az előző karakter volt.)