Libertine
2000.02.18
|
|
0 0
589
|
A többesszám ("fiatalok") miatt én is megszól(ít)va érzem magam, bár alig vagyok Nálad fiatalabb kedves Wice ("ezek a mai fiatalok nem akarnak mast, mint tespedni bele a nagy tutiba. terjeng a belterj, mindent nagybetuvel irnak"). Ugyanakkor mindenképpen szerényebben fogalmazok ("mennyel, hallgass hammerfallt, rokkatonaja, leveszem rolad a kezem"), és végigolvasom a hozzászólásaidat, valamint nem magyarázok bele olyat a mondanivalódba, amit Te nem is gondoltál. Pl. én sem Hammerfall-t (vagy AC/DC-t) hallgatok (ami ugyebár nem a hatalmas zenei fejlődésről ismert); a kedvenceimet (Amorphis, DT, Opeth stb.) ismered. A rock/metal zene (így kisbetűvel most jó?) fejlődése nem állt meg, sőt folyamatos, mégha ezt Te nem is veszed észre. Ja, és szégyellni sem kell, ha valaki ilyen zenéket hallgat, hacsak nem vagy sznob. Aki nem kedveli az általad favorizált zenéket (pedig vannak közös kedvenceink!), az még nem biztos, hogy Hammerfall-t hallgat. Az pedig, hogy egy másik topikban ócsárlom a DJ társadalmat, egész egyszerűen abból adódik, hogy nem a divat alakítja a véleményemet. És akkor is vállalom, ha ez sokaknak nem tetszik.
Remélem most sikerült tisztázni pár dolgot, mielőtt még újra tollat ragadsz az előzőhez hasonló szösszeneteidhez.
a libertine |
Előzmény: wice (581)
|
|