Hello,
rossz a kiindulasi pont :) minden Tipoban meg van vilagitva a 3 futesszabalyzo. Hatalmas erovel leteped a 3 futesszabalyzo gombjat (elore huzod nagy erovel), ha jol emlexem, akkor 2-3 csavar lesz ott. Kicsavarod oket. A futesszabalyzok felett van egy kb. 1,5 x 25 cm meretu muanyag lista - ebbe epitik pl. a kodlampa kapcsolojat. Ezt oldalrol kifeszegeted, de vigyazz, mert konnyu megkarcolni. Ha minden igaz, ez alatt is van 2 csavar. Ha kilazitod, az egesz futesszabalyzas kijon, eloszor a muanyag, azutan plexi cucc es maga az elektronika. A 3 futesszabalyzo kozt talalsz 2 vagy 3 aprocska izzot (2W), olyat, amilyen a muszerfalban is van 38. Ezeket kicsereled, es kesz is a vilagitasod....
A valtokart meg nem szedtem szet, abban nem tudok segiteni.
Nekem viszont gondom van a sofor ajtajanak a zarjaval. Ha kulccsal akarom bezarni, szorul, es nem tudom atforditani. Ha a taviranyitoval zarom, az sem tudja bezarni - katt-katt - kinyilik. Masodszorra mar lezarja. Azt hittem azert, mert log az ajto... Megcsinaltattam az ajtot, 2 napra el is tunt a hiba, ma ujra kezdi... Remelem nem a zar kopott ki, semmi kedvem uj zarat venni.
Csaba