Mumu Creative Commons License 2000.02.18 0 0 414
Kedveseim,szerintem semmiben ebben sem szabad alltalanositani(56-osok,naivsag,kultura)de vannak egyes jellemzo ismervek amelyek egyformak,ennyi.
Ne felejtsetek hogy 56-ban(en mar 2ö eves voltam emlekezek ra,bar Erdelybol figyeltem az esewmenyeket)nem egy bizonyos ember tipus hanem az ORSZAG MENEKULT tehat pontosan annyifele ember amenyit kepvisel egy orszag.Az egyeni sorsok peddig az egyenyi korulmenyektol fuggtek.Aki ma ott el mint Tibor baratom is az kitartott,talan kis szerencseje is volt,de dolgozottlegyokerezett.O olyanokkal tartja a kapcsolatot akik hasonloak hozza,en ismerek elkeseredett visszateroket,kiszakitottakat,persze ott sem tudom menyiben szemelye4sen okoztak sorsukat.
Ismerek nagyon muvelt amerikai masodik generacoiost,de a baratom lusta leanyat is...
Szoval,irjatok tovabb,a tapasztalatok,a tortenetek adjak meg a kaleidoskopt teljeseget.Ezert ebben a topicban nincs szitkozodas meg egymas mocskolasa hiszen mindegyikunk eddig ugy latszik,targyilagosan a sajat velemenyet mondja.