Pedro_amigo Creative Commons License 2022.07.10 0 0 74858

Szevasztok 

Na kicsit körbenéztem a városom ismert agrogép szervízei körében ki milyen kaszát tart és mit ajánl. Az egyik helyen hívták fel a figyelmem a KASEI -ekre.  Bevallom előtte nem is hallottam a márkáról. Aztán ahogy megnéztem itt a fórumon meg pár youtube forrást,  és látnom kellett, hogy azért jócskán ismert a márka. En továbbra is a következőkre keresek elérhető árú gépet :

- 1000-1500 nm 

- Évi 2-4 kaszalas (van csalán meg kis dudva de inkább masszív fű bár innentől nem hagyon elkurvulni a helyzetet)

Az egyben kölcsönzőt is üzemeltető és egyben új gépeket is eladó srác nagyon ajánlotta a Kaseieket, mondván a cég kifejezetten kiajánlotta (vagy kihelyezte - nem teljesen volt tiszta)  a modelljeit korábban kölcsönzőknek tesztelésre. Azóta is jók a tapasztalatok. Azt mondta, hogy mivel ők a garanciális szervíz látják hogy viszonylag kevés jön vissza , ellenben ha szerelni kell az alkatrész ellátás jó. Elég hosszú levezetést tartott , hogy a Kasei-ek a közvélekedéssel ellentétben nem kínai cég termékei, hanem a japán Subaru csoport alá tartoznak. (Ettől még készülhetnek Kínában persze.) 3 év garanciát említett, kétszer is rákérdeztem. A gép méretekre és súlyokra külön felhívta a figyelmet, ezért azt mondta én kisebb termetemmel inkább a "KASEI CG415Q52" -t vigyem, több példa is volt, hogy a nagyobb modellek súlyosak voltak  a használóiknak. Néztem videókat, elég jó a nyomatékuk. Elég lehet ez az 1,7 LE - a fenti feladatokra vagy inkább a "3GC630"? Láttam hogy lehet őket akár tunningolni is.

https://www.youtube.com/watch?v=rcsaP-OfDLI

Köszönet!