iceland666 Creative Commons License 2000.02.17 0 0 20
Na nehodj man a nyul vidje a vadasz puskat.
Én nem igazán értem, hogy te tulajdonképpen miről is beszélsz. De ha arról van szó, hogy kioktatsz helyesírásból ám legyen. Ez mitsem változtat a lényegen: nem tudtad értelmezni a topic címét. Illetve ez nem igaz, mert nagyon is tudtad, ahogyan leírtad hogy mit gondolsz a férfi soviniszta különírásáról. Ez pont megfelel annak amire én gondoltam. Mert ugye itt nem "férfisoviniszták" gyűlekeznek ugyanis ebben az esetben ilyen mondatokat olvashatnál: minden nő egy hülye picsa, csak kefélésre jók. Az összes nőnek az utcasarkon volna a helye, stb, stb.
De mivel én nem tartozom ama nemtársaim közé, akik így gondolkodnak a nőkről ezért lett különírva a szavacska. Lásd: By Mancs
Szerintem a nekiesés dolgot vagy eltúlzod vagy nagyon érzékeny vagy, előbbi a te bajod utóbbiért elismerésem.
"Nem értem, miért rosszabb az, aki befolyásol, mint az, aki hagyja magát befolyásolni?"
Ha nem látod a különbséget az viszont már komoly probléma - rád nézve -, ugyanis aki befolyásol az tudatosan teszi, míg akit befolyásolnak nem tud róla, hogy befolyásolják (ha tudna nem lehetne befolyásolni). Tehát a befolyásoló azért elitélendő, mert tudatosan alkalmaz olyan eszközt, ami szerintem nem túl erkölcsös.
"Freudot a nőkkel kapcsolatban idézni meg olyan, mint Himmlert a zsidókkal kapcsolatban: az idézett személy kiléte garantálja az idézet elfogultságát."
Na ez az a pont amikor sajnálom, hogy csak virtuálisan tudunk kommunikálni. Ez a kijelentés ugyanis az említett személy teljes leszólása, de ami rosszab a tudatlanság tökéletes bizonyítéka . (Ezzel nem azt mondom, hogy buta vagy, mindössze csak azt állítom: semmit sem tudsz Freudról)
Előzmény: TCrown (19)