Kedveseim! Elolvasván a hozzászólásokat máris kijelenthetem, hogy mi férfiak nem vagyunk képesek összetartani - na jó Piskóta velem van, thanx -, még a nőnemű hozzászólók abszolute egységbe tömörültek. Hiába még tanulnunk kell. Na de most következzék személyre szóló okfejtésem:
Nana!
Amint látod itt vagyok, egy napos eltűnésem oka, hogy éppen költözés előtt állunk - dobozolás, csomagolás, stb, a kedvesem pedig egyszerűen szétcsesztett a baszogatásaival. Pl: próbálom neki elmagyarázni, hogy az akkkkasztós szekrényt csak abban az esetben tudjuk elvinni, ha előtte szétszereljük....válasz: miért nem engedjük le az erkélyről - a negyediken lakunk, a szekrény pedig kábé 60 kiló !!!!! -, ő majd segít leereszetni. Pedig a kedvesem egy diplomás, főszerkesztőként dolgozó értelmes csaj.......Na mindegy.
Először is nem volt a barátnőm, másodszor én engedtem be a saját kocsimba, mivel nem hagyott élni, addig amíg nem próbálhatja ki az autót - gondoltam legyen, öt éve van már jogsija -, azt pedig nem igazán értem, hogy mire gondolsz az "ilyen férfi" kifejezésnél. Remélem arra, hogy egy ilyen csodálatos, türelmes, objektív, minden magamutogatástól mentes, segítőkész férfi nem érted mit keresett egy ilyen nyafogó, hisztis, pánikoló, mama kedvence mellett. :-))))
Ja, igen az erősítés megérkezett Rabbi barátunk személyében.
Mucuska!
"Egészen addig nem voltam vallásos, amig rá nem jöttem, hogy én vagyok ISTEN!!!"
A vezetésről pedig csak annyit, hogy rosszul választod meg a sofőrjeidet.
Piskóta!
Azért ugranak erre a szóra, mert tudják, hogy van valóság tartalma. Egyébként kösz a támogatást.
SSámán!
Igen, ez biztosan így van ahogy mondod, ezzel nem is vitatkozom. Csakhogy: ajánlom figyelmedbe a Közlekedés Rendészet nemrégibben közétett felmérését, mely szerint a balesetek 2/3-át nők okozzák. Ez ugye barátok között is 66,6666 százalékot jelent. Ergo: a nők egyszerűen közveszélyesek és ezt képtelen belátni, elfogadni, magukévá tenni....ahogy tetszik.Tehát az én szememben minden női sofőr egy majdani baleset okozója, melynek akár ott és akkor én is lehetek a szenvedő alanya. Tehát: NŐK EL A VOLÁNTÓL!!!
TCrown!
Mi az, hogy "irracionális imádat", mert szerintem az imádat önmagában irracionális, nem kell azt még fokozni. Egyébként én még nem találkoztam olyan sorstársammal, aki objektíven tudott volna nyilatkozni a másik nemről, pusztán azért mert a nők elképesztően jók a lelki és fizikai befolyásolásban és ezzel a fegyverükkel visszaélnek. Többek között ezért vetem meg őket.
Antisystem!
Ez nem rossz ötlet, amint tehetem én is kipróbálom. Az eredményt - ha érdekel - megosztom veled.
Rabbi!
Örülök, hogy soraink között üdvözölhetlek!!! :-)))))
Végezetül: ajánlom mindenki figyelmébe az általam nagyrabecsült S. Freud pszichoanalízis című remekbeszabott könyvét - több tucat előadását tartalmazza, egy kicsi zöld könyvről van szó....ha esetleg valakinek megvan -, ebben ezt írja: " tapasztalataim szerint a nők sokkal magabiztosabban mozognak a szellemi síkon, mint a férfiak. Nem véletlen, hogy a nők előbb megéreznek dolgokat, szubjektívebben szemlélik a világot és számukra erősebb tartalommal bírnak az olyan szavak, mint a hűség. Ugyanakkor nem vagy csak önmaguk megerőszakolás által képesek reálisan szemlélni a világot, a gyakorlati dolgokban ügyetlenül mozognak és nem tudnak hosszútávon - tartva döntéseik súlyától és annak hatásaitól - felelőségteljes beosztásokat ellátni. No comment.