Toleráns voltam a sorozattal évekig! Már nem tetszik, de nézem! :) Kíváncsi vagyok a végére! Nem adom fel a vége előtt!
Már fél lábbal is kibírom! Még ha tekerek is időközönként, mint régen az utcai verklis!
Ezt a fikciós reality-t sosem a realitás jellemezte. A szürrealitás, annál inkább. ( Most kapásból Barbi mellékhelyiségben fogant babája ugrott be! Sokszor emlegettük anno, főleg amikor Barbi visszajött Franciaországból, és "kalapos dámaként" elvesztette a szimpátiát végleg, legalábbis nálam.)
Úgy látom - máskor is -, de most már a vége felé, szinte tilos is lett kibogozni a szálakat?! És szinte pofátlanul, fogynak a karakterek. A fiatalok közül még véletlenül sem jelentkeznek felsőbb intézményekbe?! Tilos, szimpatikus, szerethető karaktert behozni, akit a néző netán megkedvelhet még?! A kedvenceim a közel egy évtized alatt megszüntek, vagy leamortizálódott.
Egyébként tudom, hogy a fentiek ellenére, az írók sem hibbantak! Hogy tisztában vannak az irreális dolgokkal! Nemcsak mi vesszük észre azzokat, és "háborgunk" rajtuk. Vagyis, tudják ők, hogy mi a realitás! De a sorozat ébren tartása a cél. És drirrekt átmennek szürreálisba! Csupán "másképp láttatják velünk a dolgokat!" :)
Csakhogy a néző a képernyő előtt, szeretne kikapcsolódni, szórakozni. És ki a fenét érdekel, hogy a látottak reálisak vagy szürreális?! De! Megvan az elénk dobott "konc", lehet rágódni a sztorikon a fórumon?! :))