nyman Creative Commons License 2000.02.16 0 0 392
A muveltsegrol, kicsit OFF: Ezzel a nezetemmel altalaban nem szoktam sikert aratni, de szerintem nem feltetlenul muveletlenek, mert nem pl. foldrajzilag nem tudjak elhelyezni Mo-t, hanem azt is jelentheti, hogy szamukra Mo nem bir jelentoseggel. Nem hinnem, (foldrajtanarok kiveve)hogy a magyarok kozul ugy kapasbol sokan feltudnak sorolni kozepamerika orszagait zsinorban, vagy esetleg egy ket talalomra kivalasztott kozep v. del-afrikai orszag szomszedjait fovarosukkal egyutt.

Meglepetesek engem is ertek mar. Mikor egy bangladeshi srac emlegette az Aranycsapatot es nehany jatekost meg is nevezett. Ezzel szemben egy olasz srac az osszes neves (szerintem) hibatlanul tudta.
ON

Osszessegebe: Mint meg az elejen leirtam, nekem csak 3,5 honapot volt szerencsem az Usaban (csak az eszaknyugati resz nehany allamaban) illetve par napot Kanadaba tolteni. Pozitiv es negativ elmenyek akadnak boven. Ezert igyexem nem is szidni es nem is tuldicserni az orszagot.

Azert az objektivitashoz egy kis adalek. Minden idegen kulturat (szerintem azert az amerikai is ide sorolhato a sultkrumlival, hamburgerel popcornal stb.) lehetoseg szerint ugy kell nezni, hogy felul kell emelkedni a sajaton.

Előzmény: aBitang (388)