handballplanet Creative Commons License 2022.07.01 0 1 7513

Gasper Marguc
Ez egy nagyon izgalmas sorsolás volt, mind a két csoport nagy küzdelmeket tartogat. A mi kontingensünkben talán a PSG, a Magdeburg és a Veszprém kiemelkedik, de a többi együttes is komoly erőt képvisel. A Bajnokok Ligájában már nincs olyan csapat, amit félvállról lehet venni, ezen a szinten mindenki minőségi kézilabdát játszik.

Izgalmas szezonra számítok, remélem, hogy a szurkolóink élvezni fogják a mérkőzéseket a Veszprém Arénában. A célunk, ahogy minden évben, a FINAL4-ba jutás és a végső győzelem. Még szezon előtt van egy kis időnk pihenni, de nemsokára elkezdjük az újat, méghozzá teljes motivációval és lelkesedéssel.

Fazekas Gergő (Wisla Plock kölcsönjátékos)
Másfél hete derült ki, hogy a Wisla Plock megkapta a szabadkártyát a Bl-ben, nagyon izgatott lettem, talán fel sem fogtam elsőre, nagyon örülök, hogy a legmagasabb szinten kézilabdázhatok majd a következő kiírásban. Bíztam abban is, hogy jöhetek Veszprémbe játszani és mivel a Plock és a Veszprém egy csoportba került, ez is teljesült.

A csoportunkról annyit, hogy szerintem három csapat kiemelkedik, a PSG, a Veszprém és a Magdeburg, de a Plockkal ellenük és főként a rangsorban utánuk következő csapatokkal is igyekszünk majd felvenni a versenyt. Nagyon várom már a kezdést, folyamatosan egyeztettem az edzőimmel, várnak, számítnak rám, még egy hét pihenőidőm van, aztán elkezdem a felkészülést. A térdsérülésem után egyre jobban érzem magam és a kezdésre száz százalékos is leszek.

Dragan Pechmalbec
Izgalmas sorsoláson vagyunk túl. Véleményem szerint a B csoport az erősebb, de a mi csoportunk, az A is tartogat nagy csatákat. Láthatóan három csapat emelkedik ki ebből a nyolcasból, a Magdeburg, a PSG és a Veszprém. A klub ambícióit tekintve minden mérkőzést meg szeretne nyerni, de nekünk is csak az lehet a célunk, hogy elérjük az első két hely valamelyikét a csoportban.