Próbálok összeszedni valami jót, hogy pozitív legyek, de sajnos nem megy!
Azt érzem bizisten, mintha minden karakter csak a saját levében fürödne?! Mintha, szinte már önjáró módra - töltelékként, időhúzás céljából - zajlanak az események, mindenki forog körbe-körbe. Szerintem.
Én is írtam már sokszor, hogy a nagyon antipatikus figura, bizonyára jól játssza a szerepét, ha annyira felkelti, felkeveri az ember érdeklődését, szinte már feldühíti, még ilyen szinten is. Vállalom a kőzáport, nekem játsszhat akármilyen jól egy-két karakter a sorozatban, akkor sem kedvelem. Azt hiszem, nem nehéz kitalálni, ki az?! Amikor látom a "búvalbélelt arcot", elmegy a kedvem a sorozattól. :)
Unalmas már a duma tudom, hogy vége a sorozatnak, és hogy az ember azt várta, hogy nem ilyen slendrián módon történnek majd az események?! Sajnos de!
Nem lett jobb kedvem attól sem, hogy megnézve a kb. három hét előzetesét és az égvilágon semmi nem említésre méltó nem lesz a következő egy hónapban?!
Ráadásul feltűnt - lehet, hogy csak nekem -, hogy a fontosabb szereplők közül többen, mintha kifaroltak volna már a sorozatból, amikor elhangzott, hogy vége?! Mesi is mondogatta tegnap is, hogy időre van szüksége, elmegy vidékre?! Bence beleunt és nem akar tovább kínlódni, sőt megharagszik Dávidra és el akar menni messzire?! Joe is elindul megkeresni Tamarát?! (Felőlem Gábor is hazamehetne édesanyjához, akár Vivivel, akár nélküle! :)
Persze ezen nem is csodálkozom, hogy a való világban, minden szereplő a további megélhetés felé lép. Nem tudom behatárolni azt az intervallumot, hogy befejezték-e már valóságban is a forgatásokat?! Úgy látom, hogy a csatorna most még hívogatja ide-oda a szereplőket, aztán majd szép lassan mindenki a feledés homályába vész. (Akárcsak a Barátok közt sorozat szereplői!) A héten Roland főzött a reggeli műsorban, még ment a jópofizás, de az ilyenek már tiszavirág életű szereplések csak (anyagilag is). Szerintem.