Kedves vincent.vega!
1.
Talán elkerülte a hozzászólásom egy része a figyelmedet, miszerint HALLANAK engem is és én is HALLOK mindent. A titka annyi, hogy van egy hangerőszabályzó a kihangosítón, a mikrofon pedig nem a hátsó ablakban van, hanem a napellenzőn, kb 20-25 cm-re a számtól.
2.
Ha belekezdek a beszélgetésbe és ki akarok szállni, akkor lehúzom a csatlakozót a telefonról és kézbe véve folytatom a dumát.
3.
Megnézem, hogy pakolás közben hányszor téped ki a füledből v. a telefonodból a zsinórt. Folyton ruha alá rejtegetni meg macerás.
Volt már headset-em is, de nem igazán jött össze a dolog. Ha telefon tartón van, a kütyü meg a fülemben, minden egyes váltásnál meg kománytekerésnél beleakadok a zsinórba. Ha a telefon az oldalamon van vezetés közben, akkor meg baromira nem tudom kezelni, ill. sokat kell forgolódni és megint nem előre figyelek. Igaz, nem is gabalyodok bele a zsinórba.
4.
Olcsó húsnak híg a leve. Már több "olcsó" telefon tartozékkal megjártam. Az egyetlen ami bevált, a szivargyújtós kihangosító. Az már részletkérdés, hogy a Westel nem a szívem csücske. Maradok a Pannon-nál.
GABEK