Hacky_Tomi Creative Commons License 2022.06.29 -1 2 97922

Köszönjük a megosztás!

Sokan "nem tudtuk" itt Fehérváron, hogy az egyik fiad a Falcoban játszik, pedig az elődöntőt mi játszottuk velük! Én személy szerint csodálkoztam is, hogy milyen gyakori név ez a Keller Ákos, régen nálunk is játszott egy ilyen nevű srác. Arra nem is mertem gondolni, hogy ez a Falcos Keller Ákos ugyan az lehet aki nálunk is játszott! Bár megjegyzem, nagyon hasonlónak láttam őket. De most már tudom, hogy akkor azért, mert ez a "két" személy ugyan az.

Dzunics edzőt idézve, "ahol Ákos, ott a Magyar bajnok", ezt úgy is lehet értelmezni, hogy ahol Ákos játszik ott van pénz rogyásig, mert ő megkéri az árát (ami persze nem baj)! És ha van pénz rogyásig, akkor sok jó játékossal együtt megnyerik a bajnokságot. Ha Pakson lenne a fiad most, akkor nem a Paks lenne a bajnok, csak akkor, ha ott lenne a Szili, Zozo, Váradi stb. meg a sok lóvé, csak a fiad nem lenne elég.

Továbbra is állítom, hogy ezeket az üzeneteket az egyesületi vezetőknek szánod! Kérd el a telefonszámukat, Ivkovocs tudja Simi számát, Ákos megtudja tőle kérdezni most a válogatott programja alatt, azt írhatsz neki SMS-t.

A szurkolóknak soha semmi baja nem volt Ákossal, amikor itt játszott, meg azóta sem. Tudjuk mi, hogy ahol a több pénz, meg a nemzetközi lehetőség odamennek az extra játékosok. Viszont a te szarkeveréseid amit a klubnál rendeztél több hullámban is, az legendássá vált a városban. Szerintem többet ártottál az Ákosnak meg Ivánnak, mint amennyit használtak ezek. Persze tudom, hogy a klubvezetés is tehet róla, de te túl toltad a biciklit. Így gyanítom, hogy felégettél mindent, hogy majd a visszavonulásuk előtt, akár még itt játszanak egy két évet már levezetés ként, és fehérvári legendákká válhassanak. Azért abban bízom, hogy majd egyszer a közeljövőben új vezetés lesz a klubnál, és akkor még játszanak itt is a fiúk. Persze ehhez az is kell, hogy te egy kicsit lehiggadjál mikor az egyesülettel tárgyaltok. Nem is tudom, miért nem bízod ezt szakemberre!!!!

És akkor azzal köszönök el, hogy jó nyaralást az egész Keller családnak. Várjuk a következő bajnokság utáni beírásodat. Azt mondjuk nem tudom, hogy debreceni kupa döntő után miért nem írtál, pedig Ivánék igen jól hely álltak a Szegeddel!

Hajrá Magyarok, hajrá KELLER-ek!!! 

Előzmény: János Keller (97921)