Csam úr Creative Commons License 2022.06.28 0 0 14514

Nem nekem írtad, de érdekes gondolatokat hoztál fel.

"körülményeket szeretném látni. A kisbuszt, és adatokat olvasni

Hány személyes, hányan utaztak, gyerekülésben ült e a kis 4 éves."

Nos én meg azt szeretném tudni annak hölgynek aki bokrosba szülte a gyerekét, ki a gyerekének az apja? Hány férfitól kell DNS mintát venni azért, hogy ezt meg tudják állapítani. Amikor ráébredt, hogy terhes mi volt a szándéka gyerekkel. Miért gondolta, hogy egy kis életet úgy lehet ott hagyni a bokros alján mint egyéb barna színű bűzös termékét?

"Fontos lenne mindez azért, hogy mások akik szintén kicsiket szállitanak gondosabbak legyenek."

Fontos lenne mindazért, hogy azok a hölgyek akik felelőtlenül összeadják magukat mindenféle emberrel, azok szedjék a tablettát, hogy ne legyen ilyen gondjuk. De ha már így történt akkor legalább tegyék be egy inkubátorba névtelenül.

Ez a tájékoztatás lényege. De sajnos a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy én vagy bárki más mit szeretne látni.

Egyéb iránt ha oly nagyon érdekelnek a sofőrös ügy részletei, várd ki amíg tárgyalás lesz és menj el a tárgyalásra. Ott nyilván vallomásokkal, bizonyítékok bemutatásával részletesen vázolják az események sorrendjét és ok okozati összefüggéseit. Általában a tárgyalások hacsak nem rendelik el a zártkörűt akkor bárki által mint hallgatóság látogathatóak.

Előzmény: özvi (14513)