Flex Creative Commons License 2000.02.15 0 0 809
Vegso fejlemeny - sajnos - a Seiko Kinetic Auto Relay ora ugyeben. Ugy tortent, hogy elballagtam a Jokai terre, megcsodaltam a gyonyoru orakat, es megmutattam hogy milyet is szeretnek. Masnap felhivtak, hogy van a nagykerben olyan ora, vigyek eloleget es hamarosan az enyem lehet. Sajnos ma hivtak fel, hogy a nagykerben osszetevesztettek az orat a szinten fekete szamlapos masik verzioval, ami nekem nem tetszik. Allitolag az altalam keresett tipust ne is varjam mostanaban vagy egyaltalan.
Felhivtam a nagykert, hatha kikonyoroghetek toluk valamit, utananeztek hogy van-e valamelyik uzletukben, es csodak csodaja talaltak is. Beugrottam az autoba, de az adott uzletben is a masik fekete szamlapos orat tudtak csak megmutatni (pedig elmagyaraztam pontosan, milyet keresek).

Igy hat ugy tunik nem lesz ilyen oram, hacsak nem szerzek kulfoldrol. Van tippetek vagy otletetek, esetleg tapasztalatotok hogyan lehet ezt megoldani? Sok kulfoldi site hirdeti az orat, egesz turheto aron, de vammal, afaval egyutt mar sok lenne, es nem is tudom a kivitelezes modjat sem.