WooDoo Creative Commons License 2022.06.26 0 1 49646

Alapos beszámoló :)

Szerintem több sebből vérzik ez az átépítés, de nyilván ez is csak egy szubjektív vélemény.

Nem követem a mopeautók árait egy ideje, de túlárazottnak tűnik, bármennyire profin is lett összebarkácsolva. 2,3M Ft-ért valószínűleg még én is megválnék a gyári elektromos Ligieremtől, ami jogosult a zöld rendszámra is, bár az ingyenes parkolást egyre több városban kezdik megvonni. Nagyon megkedveltem a Be Sun-t, pedig én mindig is Aixam párti voltam. 2020 ősze óta gyakorlatilag csak ezzel járok, havonta átlagban 1300 km-t megyek vele. Az én kocsim is teljesen újszerű, a legtöbben nem akarják elhinni, hogy már 10 éves. 8700 km volt benne amikor vettem, most van benne 38000.

A fehér Ligierem még ólom akkus volt, a sárga már gyárilag lítium akkus.

Az ólom akkuk helyett 28 db Nissan Leaf modult építettem be, (560e Ft), ezzel nyáron 80 km a hatótáv, télen 40-50, attól függően, hogy mennyit kell fűteni. A hatótáv 2 éve gyakorlatilag nem változott, pedig gyakran naponta 2x is töltöm. Ráadásul az első generációs Leafek akkuja talán a legrosszabb hírnévnek örvend villanyautós körökben.

Szerintem baromi jól néz ki ez a járgány, fájós derekúaknak különösen praktikus :)

Előzmény: Bakancs4 (49641)