Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.24 -2 3 22937

Nem értem Gábor hezitálását?!

- Mert addig amíg Gábor Szofinak lelkizik, Vivi pedig a fodrászatban sírdogál??!!

- Az biztos,  Gábor csak addig volt oda Viviért, ameddig harcolni kellett érte. Amíg Farkasra, mint ellenfélre kellett tekinteni. 

Nincs Farkas, nincs vetélytárs! Nincs ellenfél. Gábor punnyad, perspektíva  egy szál se. Sosem volt! A  "találjunk ki közös programot,  az lófütty!  Gábor és Vivi nem és nem passzolnak össze és punktum! Farkas, sokkal jobban ragaszkodott Vivihez, annak ellenére, hogy Vivi megalázta. És talán,  jobban is illettek volna egymáshoz.

- A kommuna tagjai alig várják már, hogy Joe lakásának felújítása befejeződjön. Olyan elánnal tervezik, hogy ki-, hogyan rendezi be a szobáját, mintha más perspektíva nem is létezne számukra. Ezek a 30-40 év körüli emberek  nem gondolnak arra, hogy saját lakás/lakhatás után nézzenek?! Vagy egzisztenciát kellene már teremteni maguknak??!!  (Szép kis példát mutatnak, tényleg jó lesz már, hogy vége lesz a sorozatnak!)

- És mi  történt, hogy Szofi már nem "bizsereg" ha Joe mellett van?!  Vagy, most Gábor is jó lenne ismét?! Jajj de nem értem én ezt már, túl öreg vagyok :)

- Az előzetes után én ammondó vagyok,  hogy jobb is lesz talán, ha  Joe elköszön egy kis időre, elhúzza a csíkot Tamarát megkeresni?! Remélem nem végleg lép le?!  És akár megtalálja Tamarát akár nem, de az utolsó részben azért visszatér??!!!  Szofi pedig legalább eldöntheti mit-, és kit akar, ha egyáltalán tudja a nagy mélabús, komor pillanataiban?!