5 oras musor mar volt, ket hete fel is vettem, mult heten vhogy elfelejtettem. az elso alapjan azt lehet mondani, h van meg az uzsekanak meg a kovacs bedlamnak hova fejlodnie musorvezetesileg. kulonosen uzsekenak, aki legtobbszor a cipojet bamulta, de ha epp a kameraba nezett is, azt olyan megszeppent kepet vagott, hogy. :-) a baby bone-os srac sokkal rutinosabban nyomta, persze o szinpadi ember, nem csoda.
a horgesverseny imho nagyon felesleges es ostoba volt, remelem azota lehasadtak rola.
klipkinalatilag is vannak meg ostromolhato celok, egy olyat se lattam amit korabban meg nem, raadasul az abszolut jelentosegetvesztett bon jovitol tul sok az a negy-ot klip, asszem. blekkmetalbol lehetne tobb (ertsd: legalabb egy-ketto, a jelenlegi nulla helyett...)
a legbosszantobb, h musicboxos szokasoknak megfeleloen a klipek alatt egyfolytaban mennek a kulonfele futo feliratok, a vegen meg a fel kepet kitakarjak a toplistaval. persze lehet, h ezt az arat meg kell fizetnunk, de speciel jobb lenne, ha nem igy volna.