Hello, sziasztok,
Endre vagyok (N-dre71) új tag, köszöntök Mindenkit! Sportpálya gondnok vagyok, Gödön épitkezem, nemrég váltam, totális körülöttem a Khaos és most a kocsim is kezd megomlani...
Tavaly karácsonykor vettem egy Vivaro-t (2004-es, 2.5cdti, dobozos), levizsgáztatva, müszakilag alapvetöen rendben. Gond nélkül futott egészen mostanáig, tökös köröket lenyomtunk, elegedett voltam vele.
Kb 2 hete, teleszort puttonnyal, autopályán, 120km/h-nál teljesen váratlanul leállt a motor, üresben kigurultuk a lendületet, majd jött a 20 perc rettegés a leállósávban... Próbáltam beinditani, de csak köszörült. Az elsö szokatlan jel az volt, hogy a kulcs elforditásakor nem villant fel a rásegitöfütés-izzitas közös ikonja a müszerfalon. A biztositékok ellenörzésekor kijött, hogy rövidzárlat volt, egy új biztivel megint beindult. Ezt a müsort eljátszotta még 2-szer hazáig, nem is maradt több 30as biztim.
Most lenne még pár hirtelen fuvar, de nem hajtanám, ha kárt tehet benne a terhelés.
Ennyi lenne a diagnózis, várom segitö, gondolkodásra inspiráló hozzászólásaitokat!
kösz, üdv, szép napokat!
Ndre