andredia
2000.02.15
|
|
0 0
122
|
Sziasztok!
A hozzászólásokból úgy tűnik, hogy ismét férfiak vitatkoznak (többnyire) a kérdésről. Ezt ellensúlyozandó,muszály véleményt mondanom. Szóval az a 30 éven át történő tablettaszedés-számítás enyhén szólva is túlzó butaság, ugyanis ki lett hagyva belőle, hogy azért az a nő nem csak abortuszra gondol 30 évig, hanem egy-két gyerekre is. Az kapásból közel két év mínusz. Azonkívül egy nő egy hónapban max hat napig fogamzóképes, és kihagytad a dupla fogamzásgátlás lehetőségét is. Ergó, ezt a számolást felejtsük el. Nekem van két tündérem, és a büdös életben nem lennék hajlandó elvetetni egy gyereket. Persze nekem szerencsém van. Nincs mindenki ilyen helyzetben. Ha azonban már terhes lett, és nem képes vállalni a gyereket egyszer talán meg lehet bocsájtani. Talán még meg is lehet érteni. De több ilyen alkalom nem lehet az életben.
Azért pedig, mert én azt mondom, hogy az abortusz gyilkosság, nincs az a bíróság, amelyik elítélne. Pláne, hogy nem követtem el semmit. Általánosságokért senkit nem büntetnek. Hacsak az Abortuszon büszkén átesett nők szövetsége koncepciós pert nem indít ellenem. Julcsa ugyanis (akit kikapartak) nem teheti, mert az életben nem beszéltünk, ezért nem áll fenn rágalmazás. Ez egy büdös nagy marhaság. |
|