lanlaf Creative Commons License 2000.02.14 0 0 112
En 88-93-ig jartam oda, B-s voltam, Info szak. Volt ofonk Hamori (biciklidinamo, ezt olyan szepen tudta mondani), Mihalydi (torna), Pontyos Ferenc. Magyarbol Mayerne, majd Farkas Ivan. Matek osztva Druckerne, Antal Otto. Info Horvathne Tokei Zsuzsanna.

Aki raismer az osztalyra, es odajart, irjon nekem.

A Landlerban belemvertek a gepeszet utalatat, ez velemmaradt, igaz info karon jartam, es azota is ezen a teren dolgozom. Nekem szakmailag Nagy Imre, Horvathne Tokei Zsuzsanna, muhely Suri Andras volt a csucs. A tobbi tanar/tananyag feledheto volt. Az Info nagyon sokat segit, bar a 90 %-at nem hasznalom, de megfelelo alapot adott a tovabbiakhoz... plusz az, hogy tanitottak angolul (es nem csak oroszul), ez sokat segit.

Most a Gabor Denesen szivok... ott is, sotet tanarok, sok sok elavult tananyag, magolas, SZAKRAJZ.... mikor fog mar kihalni a gepesz szemlelet az info oktatasbol?????

Ja, amugy eddig csak es kizarolag gepesz fonokeim voltak... rendszergazda vagyok... az IT manager meg mindig gepesz folottem...

es buzi lettem. :-) nem tudom, hogy ennek van-e koze a lanyoktol valo elzartsagnak a Landlerban... valakinek van-e emleke a f*szveresrol ora alatt/muhelyben, osztalykirandulason, ezek szep emlekek nekem. Bocsi, nem ebbe a topicba valo. :-)

lanlaf