Hát nem tudom, Roland a fél szezont kihagyta kb., és ő sem lesz már fiatalabb, lassan talán már az lesz a meglepőbb, ha folytatja. A lepattanózása még mindig extra, de a vezérsége (ami szerintem már a legfontosabb értéke volt), a szezon elején is jócskán megcsorbult, és hát sajnos a szezon végén is, amikor a középszakaszban nem tudta a csapatot összerántani.
Borisz teljesítménye a játékhiány miatt erősen visszaesett, egy-két jobb pillanatól eltekintve csak a szenvedésre emlékszem tőle.
Bogdánnak tényleg megvolt pályafutásának (eddigi) csúcsa, azzal a hosszabbítást érő triplával, meg volt kb. 3 meccse, amikor valóban hozzátett a csapathoz, de ennyi.
Csorvási méltatlan helyzetbe került itt, idehozatta Lazics azert, hogy aztan semmit ne játszassa. Érdekes, hogy mikor Szikó meccselt, sokat, jól és eredményesen jatszott, osztom az alább írtakat, ha kiegyensúlyozottan megkapta volna csak a 8-10 perces átlagot, Martin simán bevitt volna minket a playoffba, de a Májsztró ezt jól elbaszta.
Az u23-sok közül nekem Puska volt a legbíztatóbb, de mindegyik csak biodíszlet szerepet kapott.
Én vhogy összességében nem látom, hogy a magyar magunk olyan húde a jók közé tartozott volna, persze valójában a mezőny is egy kalapszar 90%-ban, ahhoz képest lehet.