Nálam is vegyesek az érzések.
Alapvetően az a gondolatom, hogy ott április környékén lett csúcsra járatva a csapat, amikor kétszer megverte a Szegedet egy hét alatt, illetve itthon produkált egy +7-et az Aalborg ellen. Mivel a keretek alapján szerintem amúgy nem vagyunk a legjobb 4 között a BL-ben (főleg ha megnézzük, hány csak támadásban / védekezésben használható játékosunk van), én a mostani Final4-t mindenképpen bravúrnak gondolom, pláne egy ezen a szinten zöldfülű edzőpárossal. Egyébként így sem voltunk messze egy jobb eredménytől, csak sajnos fejben gyengébben teljesítettünk csapat- és padszinten egyaránt.
Nyilván jobb lett volna, ha behúzzuk a bajnokságot, ilyen lebonyolítás és egy ilyen ellenfél mellett azért ez benne van a pakliban.
Nekem amivel kapcsolatban hiányérzetem van, az elsősorban Ligetvári lehetősége. Ahogy többen is írtátok, a szezon elején teljesen korrekt teljesítményt hozott támadásban is, és szerintem ha megkapja továbbá is ezt a játékidőt, még jobb lehetett volna.
A keret meg alakulgat a következő szezon(ok)ra, remélem, egyre meggyőzőbb játék és eredménylista fog hozzá társulni.