Most láttam, hogy nagy hiba volt Lali és Virág karakterét szétválasztani!
A nézők zöme tudja, hogy az életben is egy párt alkotnak! Sokan láttuk őket a Nyerő páros c. showban, amit meg is nyertek. Az ÉNB sorozatában Bíró (Csóró) Lali karakterét pedig úgy ismerjük, hogy övé a "hülye gyerek" szerep. A néző pedig már immunis Lali minden sületlenségére. Jók voltak ők együtt Virággal a sorozatban is, illetve nem voltak rosszabbak a többi karakternél. De, hogy miért kell a jót szétrombolni mindig, nem is értem!
( Mellékesen jegyzem meg, hogy a Fókuszban tegnap szerepelt Lali és Virág, alias Kamarás Norbert és Kármán Odett. Bizonyára többen is láttátok?! Nagyon boldogok voltak,mert az X-Stage műsorvezetői lesznek hamarosan. Azaz ők vezetik majd a tehetségkutató háttérműsorát. Norbert már rutinosabb a háttérműsor vezetésében, mert Szabó Zsófival látta el korábban ezt a feladatot. Helyesek voltak most is Odettel, aki mindig bűbájosan mosolygós. Nem hiába nyerték meg a "Nyerő párost!")
Most pedig, mindenki szenved az újonnan kapott sorozatbeli partnereikkel. Virág Danival, Lali Roxival. Egyik páros sem illik egymáshoz. Mint ahogy nem illik Livi és Roland sem, Vivi és Gábor sem, sőt Tekla és Márk sem egymáshoz.
Roxit még Danival is jobban el tudom képzelni, mint Lalival. Roxi és Brúnó pedig már no comment.
Inkább hozták volna vissza Andrét (Ben-Kane Dávidot), aki talán helyrerakta volna már Roxit?! :)
Az előzetes szerint pedig, még továbbra is jönnek a "nevesincs" emberek a végére, de hogy minek, azt még az Univerzum sem tudja! ( Lásd Rebeka, Karolina) És végképp nem értem, minek kellett a sorozatnak Rebeka?! Minek kellett "rátalálni" Karola lányára, ha az anyját alakító karakter meg kiszáll a sorozatból???!!!! És itt maradt utána a kalácsképű lánya, amikor vihette volna magával ezt a hiszti cunamit!